Svetsade galler typ SP

Svetsade galler typ SP

Elektro-smidda galler är robusta galler av bärstänger och tvärstänger. Lagerstängerna av stålband är inte skårade eller stansade. Tvärstängerna av dragit och tvinnat stål pressas, i motsats till tillverkningen av pressade galler, i lagerstängerna och motståndssvetsas vid varje fog för att säkerställa hög styvhet. Dessa gallermattor utgör grunden för skräddarsydda precisionsgaller med flera applikationer. Dessutom kan en eller två ytterligare tvärstänger läggas till för att förhindra att föremål faller igenom. För att förbättra halkskyddseffekten för t.ex. offshoreindustrin produceras dessa galler med tandade lagerstänger.

Typ SP (slät 2 + 3 + 4 + 5 mm)

Standardgaller med flera applikationer.

Typ SP-säkerhet (slät 2 + 3 + 4 + 5 mm)

Extra säker tack vare tandade lagerstänger som skapar en större halksäker effekt. Särskilt lämpad för situationer där regn, is eller olja kan orsaka högre risk. Denna version är inte möjlig för alla typer och levereras på begäran.

Typ SP-säkerhet offshore (3 + 4 + 5 mm halkskydd)

Speciellt tillverkad för användning inom offshoreindustrin. En eller två extra runda stänger monterade mellan lagerstängerna som halverar avståndet och förhindrar att verktyg eller föremål faller genom gallret. Måtten överensstämmer med kravet som anger att en kula på Ø 15 mm måste förhindras att röra sig genom gallret.

Val av följande material

  • stålkvalitet S235JR, lager tjocklek 2 till 5 mm
  • Rostfritt stål 1.4301 (V2A)
  • Rostfritt stål 1.4571 (V4A)

SP-galler slitbanor

Motsvarande gittersteg finns för alla SP-typer. Trappstegen är försedda med en säker tåkantnosning och monteringsplattor som standard för fastsättning mellan snöre.

Fästklammer

För att se fixeringar och klämmor. Klicka här

Fördelarna med SP-galler

  • förblir rak under de tuffaste förhållandena.
  • halksäker effekt skapad av tvinnade tvärstänger.
  • mycket stabil, även i ogalvaniserad version.
  • möjlighet till mycket långa lagerstänger.
  • exceptionellt väl lämpad som “rännstensgaller” som enkelt klarar lastbilar och gaffeltruckar.